Nieuwe leden

Tennis is verslavend, en je verleert het nooit. Een bijkomend voordeel is dat het een sport is van alle leeftijden. Misschien heb je ooit eerder getennist en wil je het weer oppakken, of je bent een echte ‘nieuweling’ op de baan. Hoe dan ook, het is handig om een aantal zaken te weten wanneer je lid wordt/bent geworden van TV Westzaan.  

Tennissen
Bij TV Westzaan betaal je een jaarlijkse contributie (zie Contributie) die je het gehele jaar het recht geeft om ‘vrij’ te tennissen. Wanneer je tennisles wilt, kun je je aanmelden bij Tennisorganisatie Leguijt. Zij verzorgen de tennislessen bij onze club. Tennislessen zijn er voor senioren en junioren en kun je doen met een groep die door de trainer wordt samengesteld of doe je alleen (priveles). Ga voor meer informatie naar www.tennisorganisatieleguijt.nl of kijk op deze website bij Tennisles.  

Activiteiten
Wanneer je net lid bent geworden, zul je misschien nog niet veel mensen kennen. Wees gerust, dit gaat heel snel wanneer je je gezicht vaak laat zien op het park. Je kunt bijvoorbeeld komen ‘sjoemelen’ op de dinsdagavond. Daarnaast biedt onze vereniging kosteloos de Clubladder aan. Het is ook leuk om mee te doen aan gezelligheidstoernooien en -activiteiten die de activiteitencommissie van de vereniging regelmatig organiseert. In het voorjaar en in de winter wordt er competitie gespeeld, georganiseerd door de KNLTB, de tennisbond (zie Activiteiten).   

Bardienst
TV Westzaan bestaat ‘voor en door’ vrijwilligers. De leden zorgen er samen voor dat de belangrijkste zaken geregeld worden, zoals b.v. het bestuur, de ledenadministratie, de activiteiten, de bar en het onderhoud. Zonder vrijwilligers kan onze club niet bestaan. Van alle seniorleden wordt verwacht dat ze 2x per jaar een bardienst doen van 3 uur elk. Uiteraard word je de eerste keer goed voorbereid en sta je er niet alleen voor. Ben je verhinderd, dan word je verzocht een invaller te vinden of een betaalde kracht te regelen die jouw dienst kan overnemen (zie Bardiensten).  

Last but not least…

  • Er is een pinautomaat aanwezig
  • Je kunt gratis parkeren achter ons park
  • Er zijn kleedkamers en douches aanwezig
  • Bij TV Westzaan staan sportiviteit, gezelligheid en betrokkenheid centraal

Ben je enthousiast geworden!? Schrijf je dan in via de 'Lid worden?' button rechtsboven op deze website.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 635 4344

TV Westzaan

Zuideinde 150 a
1551 EM Westzaan

KVK-nummer

40617207