Afhangreglement

Het afhangsysteem is er om een vlot en efficiënt gebruik van de tennisbanen mogelijk te maken. Men is verplicht zich te houden aan het afhangsysteem, tenzij door het bestuur en/of commissie namens het bestuur anders wordt bepaald.
Leden van het bestuur en/of commissies namens het bestuur zijn gerechtigd iedereen die zich niet aan het afhangsysteem houdt van de baan te verwijderen.

De volgende regels vormen het afhangsysteem:
Om te kunnen spelen moet iedereen gebruik maken van het afhangsysteem, dat is opgehangen aan de muur, tussen de gangdeur en de bar, in de kantineruimte. Hiervoor dient men het (KNLTB)lidmaatschapspasje, dat na het betalen van de contributie wordt verstrekt, te gebruiken. Indien men wil spelen, dient men minimaal 2 (twee) pasjes (enkel) of vier (vier) pasjes (dubbel/mix) door de paslezer van het afhangsysteem te halen. Er dient te allen tijde afgehangen te worden zowel overdag als ’s avonds dus ook als het rustig op de banen is. Dit geeft het bestuur namelijk extra informatie over het gebruik van de banen en door wie.
Degene die les heeft gehad mag na de les gelijk een baan afhangen.
Als u geen gebruik maakt van de reservering via dit systeem, bent u niet speelgerechtigd en verliest u aanspraak op speeltijd.

Als men heeft gereserveerd dient men op het tennispark aanwezig te blijven. De reservering vervalt op het moment dat een van de spelers het park verlaat. De banen dienen zoveel mogelijk bezet te worden. Er mag slechts voor 1 (één) tennisbeurt worden afgehangen. Het gebruik van andermans pasje is verboden. De speelduur voor enkelspel is 30 minuten en voor dubbel- en mixspel 45 minuten. Dit wordt door het systeem automatisch toegewezen d.m.v. het aantal pasjes dat door de paslezer wordt gehaald. Zolang er geen wachtende zijn, mag er worden doorgespeeld. Bij het einde van de maximale speeltijd brengt een van de wachtende de spelende op correcte wijze op de hoogte. Juniorleden dienen na 19.30 uur voorrang te geven aan Seniorleden. Juniorleden die seniorencompetitie spelen mogen ’s avonds wel spelen.

Voor de tennisleraren en tijdens competitie en toernooien worden banen geblokt waardoor deze niet beschikbaar zijn om vrij te spelen. Leden kunnen voordat ze naar het park gaan controleren via www.afhangbord.nl of er banen beschikbaar zijn. Je dient daarvoor in te loggen met je spelerspasnummer of mailadres met uniek wachtwoord. Indien je het wachtwoord niet (meer) weet, kun je die aanvragen indien je mailadres bekend is bij de KNLTB.

De banen zijn geopend tot 23.00 uur.
De banen zijn verlicht.
De laatste speler dient altijd de lampen uit te doen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 635 4344

TV Westzaan

Zuideinde 150 a
1551 EM Westzaan

KVK-nummer

40617207