Baanreglement

 

Het baanreglement (art. 23 huishoudelijk reglement) is er om een vlot en effici├źnt gebruik van de tennisbanen mogelijk te maken. Men is verplicht zich te houden aan het baanreglement, tenzij door het bestuur en/of commissie namens het bestuur anders wordt bepaald. Leden van het bestuur en/of commissies namens het bestuur zijn gerechtigd iedereen die zich niet aan het baanreglement houdt van de baan te verwijderen. 

De volgende regels vormen het baanreglement:
Alle leden van TV Westzaan met een geldig lidmaatschapspasje hebben recht van spelen op de tennisbanen, m.u.v. banen welke beschikbaar zijn/worden gesteld voor training, diverse competities en bijzondere evenementen. Om te kunnen spelen moet een ieder gebruik maken van het afhangsysteem, dat is opgehangen aan de muur, tussen de voordeur en de herenkleedkamer. Voor het gebruik van het systeem wordt verwezen naar de regels van het afhangsysteem. Men mag zich alleen op de banen bevinden in tenniskleding zoals door de KNLTB, met inachtneming van de modetrend, is voorgeschreven (art. 23 huishoudelijk reglement) Men mag zich alleen op de banen bevinden met tennisschoenen geschikt voor tennissen op kunstgrasbanen. Men mag zich niet op de banen begeven met het doel te gaan tennissen; wanneer er plassen op de banen staan, sneeuw op de banen ligt, er sprake is van opdooi of de netten neergelaten zijn. 

Op de banen mag NIET worden gerookt. Het is NIET toegestaan om glas en/of scherpe voorwerpen mee te nemen de baan op. Alles wat men legaal meeneemt op de baan, dient weer mee terug te worden genomen bij het verlaten van de baan. Er mag NIETS worden achtergelaten.

Leden dienen m.b.t. (het gebruik van) de banen de aanwijzingen van verantwoordelijke) bestuursleden en/of commissieleden onverwijld op te volgen (art. 23 huishoudelijk reglement) .

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 635 4344

TV Westzaan

Zuideinde 150 a
1551 EM Westzaan

KVK-nummer

40617207