VACATURE COORDINATOR ONDERHOUD

09 februari 2022


Om de kwaliteit van onze tennisbanen te behouden en ze een langere levensduur te geven is het noodzakelijk dat met regelmaat werkzaamheden verricht worden aan ons tennispark. Deze werkzaamheden werden de afgelopen jaren gedaan door een team dat bestond uit Ton van der Meer, Henk Sierink, Wim Vonk, Joost Tel en Jan Schoen. Zonder hen zijn we nergens! Jan Schoen, die de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor de organisatie heeft nu besloten hiermee te gaan stoppen. Daarbij heeft Jan aangegeven voorlopig de nieuwe coördinator te willen begeleiden.

Er ontstaat dus een vacature die hopelijk op korte termijn ingevuld kan worden door een lid van de vereniging! In grote lijnen behelst de functie het coördineren en aansturen van de onderhoudswerkzaamheden op ons sportpark. Deze werkzaamheden zijn o.a. baanonderhoud, onderhoud van de beplanting, grasmaaien, onderhoud van verharding en meubilair.

Vind je het leuk om de vereniging te helpen en heb je er plezier in om onderhoudswerkzaamheden te coördineren en uit te voeren? Dan zien we graag je reactie op deze belangrijke functie tegemoet. Wil je eerst meer weten wat deze functie verder inhoud dan kun je contact opnemen met het bestuur via de mail [email protected] 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 635 4344

TV Westzaan

Zuideinde 150 a
1551 EM Westzaan

KVK-nummer

40617207