Sjoemelen en afhangen maar ook: sjoemelen MET afhangen

08 september 2020


Beste allemaal,

We zijn inmiddels aardig gewend aan het digitaal afhangen. Op dit gebied hebben we een aantal wijzigingen die de komende tijd worden ingevoerd.

Om meer mensen de kans te bieden vrij te spelen, wijzigen we de speeltijd van 55 minuten naar 45 minuten. Dit geldt voor dubbels als enkels. Ons ledental groeit en dat is fantastisch, maar veroorzaakt wel lichte 'krapte' op de baan. Vandaar dit besluit.

Op dinsdagavond is als vanouds het sjoemelen voor senioren. Dit zal vanaf 15 september as plaatsvinden tussen 19:00 en 20:30 uur. Er zijn op die avond ook 2 lesbanen in gebruik waardoor vrijspelen niet mogelijk is tussen 19:00 en 20:30. Helaas konden we dit even niet anders oplossen. Uiteraard kun je vanaf 20:30 wel weer een baan reserveren.

Last but not least hebben we gemerkt dat mensen zich bij het afhangen niet altijd aan de regels houden. Vandaar dat we het volgende graag even herhalen. Het is niet toegestaan om op dezelfde dag twee maal een baan te reserveren. Je speelt dus maximaal 45 minuten op 1 avond. Wanneer het rustig is en banen leeg staan, mag je uiteraard blijven staan. Zie je dat medeleden het digitale afhangsysteem niet eerlijk gebruiken, meld dit dan door te mailen naar [email protected]  Nogmaals, ga na 45 minuten gewoon van de baan en kijk even of er een baan leeg is. Zoja, dan mag je uiteraard door tennissen.

Bedankt voor jullie medewerking. 

 

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 635 4344

TV Westzaan

Zuideinde 150 a
1551 EM Westzaan