Jeugdtrainingen vanaf 29 april weer van start!

28 april 2020


Beste leden,

 
Vanaf 29 april as worden de jeugdtrainingen bij TV Westzaan hervat. Onder strikte richtlijnen mag de jeugd t/m 18 jaar weer trainen, echter alleen tijdens de door de trainer vastgestelde trainingstijden en slechts onder begeleiding van de trainer(s) zelf. Vrij spelen is nog steeds niet toegestaan, voor geen enkele leeftijd. 
 
Ouders mogen het tennispark niet betreden, maar kunnen de kinderen bij het hek afzetten, zodat zij zelf het tennispark kunnen betreden. U kunt ze dan na afloop weer ophalen. Het is niet de bedoeling dat er geparkeerd wordt op de parkeerplaats naast de tennisvereniging.
Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar geldt de 1,5 meter-afstandsregel. De trainers zullen hierop toezien. De kantine is coronaproof gemaakt met alle noodzakelijke materialen. Er mag 1 persoon tegelijk gebruikmaken van het toilet. Verder vragen we iedereen de kantine niet te betreden, als dat niet echt noodzakelijk is.
 
We willen alle jeugdleden en hun ouders met klem vragen zich aan de regels te houden. Er kan voor niemand een uitzondering worden gemaakt. Ook wij zullen ons aan deze regels moeten houden, anders kan dat op een boete komen te staan of zelfs sluiting van de club. Informeer uw kinderen goed, zodat ze goed voorbereid naar hun training gaan.
 
Laten we vooral heel blij zijn dat er weer wat actie komt op onze mooie banen. Heel veel plezier allemaal!
 
Voor vragen over de trainingen, kun je contact opnemen met:
Trainer Melchert Leguijt: [email protected]
 
Voor vragen over de corona-maatregelen:
Voorzitter Cindy Wildeboer-Peters: [email protected] 
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 635 4344

TV Westzaan

Zuideinde 150 a
1551 EM Westzaan